Litvanya'da Psikolojik Çalışmalar

Litvanya'da Psikolojik Çalışmalar: İstinye Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından 25 Mayıs Çarşamba Günü saat 13.00'te yüzyüze etkinlik gerçekleştirildi. Litvanya Vytautas Magnus Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim üyeleri Dr. Rasa Markšaitytė ve Dr. Kristina Žardeckaitė-Matulaitienė İstinye Üniversitesi Psikoloji Bölümünün misafiri oldular. Etkinlikte Litvanya'nın tarihi ve kültürel özellikleri, Litvanya'da Psikolojik Çalışmalar, Psikologların algılanan imajı ve Trafik Psikolojisi: Riskli sürücü davranışları gibi konular hakkında sunumlar yapıldı. Sunumların ardından öğrenciler Litvanyada öğrencilik ve yaşam hakkında merak ettiklerini sordular. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından etkinlik sona erdi.