Felsefe Bölümü Arş. Gör. Deniz Özen T.C. Essen Başkonsolosluğu Tarafından Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna Katıldı

Tübitak tarafından araştırmacı olarak Ruhr-Bochum Üniversitesi’nde gönderilen Felsefe Bölümü Arş. Gör. Deniz Özen, T.C Essen Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na katıldı. Cumhuriyet’in 99. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen resepsiyon, Türk ve Alman davetlilerin yoğun katılımıyla Hotel Bredeney’de gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nda, Kuzey Ren-Vestfalya SPD Milletvekili Volkan Baran, Polonya Köln Başkonsolosu Jakub Wawrzyniak, Türk-Alman sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları, bürokratlar, akademisyenler ve farklı meslek alanlarından üç yüz elliyi aşkın davetli yer aldı.

İlgili haberin ayrıntılarına buradan ulaşılabilir.