Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hayri Şafak Ural "Prof. Dr. Teoman Duralı'nın Yaşamı ve Felsefesi" Adlı Panelde Konuşma Yaptı

Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hayri Şafak Ural, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü tarafından 24 Mart 2022 tarihinde düzenlenen "Prof. Dr. Teoman Duralı'nın Yaşamı ve Felsefesi" adlı panelde konuşma yaptı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi'nin açış konuşmasıyla başlayan panel, ilkin Prof. Dr. Şafak Ural'ın, akabinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden Prof. Dr. Halil Rahman Açar'ın konuşmasıyla devam etti.

Panelin moderatörlüğünü Çankırı Karatekin Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü'nden Prof. Dr. İlhan Yıldız yaptı.

Toplantıya ilişkin haber metnine buradan ulaşabilirsiniz.