Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Ildırım Özcan'ın Projesi, TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı Kapsamında Destek Hakkı Kazanmış ve Bu Kapsamda Saha Çalışması Gerçekleştirilmiştir

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ezgi Ildırım Özcan, “Kurtarmada Yer Alan Depremzedelerin Psikolojik İyi Oluşunun Taraması” başlıklı projesiyle TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Ildırım Özcan, Arş. Gör. Başak Altunbek, Arş. Gör. Merve Açıl ve Yüksek Lisans Öğrencisi Ayşe Ece Atalar’dan oluşan dört kişilik araştırma ekibi, proje kapsamında 18 Şubat-25 Şubat 2023 tarihleri arasında depremden etkilenen illerde psiko-sosyal destek süreçlerine ilişkin saha çalışması gerçekleştirmiştir.