Dünya Felsefe Günü Özel Etkinliği: Felsefi Farkındalık

Her yıl Kasım ayının üçüncü Perşembe günü kutlanan Dünya Felsefe Günü'nde bu yıl 17 Kasım'da İstinye Üniversitesinde Felsefe Kulübü ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü tarafından, "Felsefi Farkındalık" başlığı ile Felsefe Günü'ne özel bir panel düzenlendi.

Panelde; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Poyraz ve İstinye Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hayri Şafak Ural olmak üzere dört konuşmacı, farklı disiplinlerden öğrencilerin katıldığı panelde felsefi farkındalık üzerine konuşmalarını yaptılar.

panelpanel